Games

Halli Clack!

 

Het bekroonde spel is nu beschikbaar in een 3D multi-user en multi-touch game voor alle leeftijden!

In 2014 heeft het spel Halli Clack de “MAJOR FUN AWARD” gewonnen.

meer

Timmy Time

 

Het is Timmy Time! Een video afspelen of puzzel een afbeelding met uw favoriete Timmy Time karakter! De Timmy Time Puzzle pack geeft u een breed scala aan mogelijkheden en bestaat uit 10 video’s en 10 afbeeldingen.

meer

Halli Galli

 

Het wereldberoemde kaartspel gespeeld door miljoenen mensen over de hele wereld is nu beschikbaar in een actievolle multi-player multi-touch game!

Shaun het Schaap

 

De Shaun het Schaap Media Puzzel pakket geeft u een breed scala aan mogelijkheden en bestaat uit 10 video’s en 10 afbeeldingen. Puzzels zijn met puzzelstukjes en vierkante stukjes. Kies zelf het aantal puzzelstukjes waarmee u wilt spelen, puzzel de afbeelding of video. Het spel is ook te spelen met meerdere personen.

meer

meer

Larsen Leerzaam

Puzzel Pakket

 

Het eerste promotionele pakket van het onderwijsinstituut Puzzle bevat inhoud van het bedrijf Larsen en drie verschillende spelletjes: Larsen puzzel, Memo en Match. De games kunnen ook worden gespeeld met maximaal twee personenen.

meer

Whiteboard

 

Deze interactieve whiteboard software is zeer gebruiksvriendelijk en heeft alle functionaliteiten van een normaal whiteboard met stiften en pennen. Met één druk kunt u de kleur en lijndikte kiezen. Het werkt heel eenvoudig.

meer

Media Puzzel Pakket

 

Maak uw eigen foto- en videopuzzels of speel en geniet van puzzels met de kwaliteit van merken als Shaun the Sheep, Timmy Time, Larsen (leerzame puzzels), Jumbo (Jan van Haasteren) en anderen. Het spel is te spelen met meerdere personen van alle leeftijden op een scherm! De Chinese Tangram puzzel is een echte breinbreker.

Tangram

 

Deze Tangram cijfers bestaan uit slechts zeven stukken, maar het is moeilijker om ze op te lossen dan u denkt. U kunt dit multi-touch familiespel alleen of samen spelen. Kies een karakter om het spel te spelen en door hetzelfde figuur te kiezen kunt u concurreren.

meer

meer

Home          Software          Hardware              Contact

creative touch media

f

Kurt Poelmans

Jantjesblok 17

2290 Vorselaar

0497/45 39 75

info@finger-prints.be