Media Puzzel Pakket

Maak uw eigen foto- en videopuzzels of speel en geniet van puzzels met de kwaliteit van merken als Shaun the Sheep, Timmy Time, Larsen (leerzame puzzels), Jumbo (Jan van Haasteren) en anderen. Het spel is te spelen met meerdere personen van alle leeftijden op een scherm! De Chinese Tangram puzzel is een echte breinbreker.

 

Het Omnitapps Media Puzzle Pakket geeft u een breed scala aan mogelijkheden en bestaat uit 14 video’s, 22 afbeeldingen en 42 tangram beelden. Puzzels zijn met puzzelstukjes en vierkante stukjes. Kies met hoeveel puzzelstukken u wilt spelen en puzzel de video of afbeelding als schuifpuzzel in solo, multi-player en battle modus.

 

In solo modus kunt u proberen om te gaan voor de snelste tijd. Of gewoon ontspannen puzzels maken zonder dat de tijd er toe doet. Of lachen na het beëindigen van een van de komische video’s of afbeeldingpuzzels die al beschikbaar zijn. In de multi-player modus kunt u samen spelen op één scherm en elke speler kan een eigen favoriete puzzel en moeilijkheidsgraad kiezen en vervolgens samen spelen. In de battle modus moeten beide spelers het eens worden over de puzzel, daarna kan de strijd beginnen. En dan is de tijd op… Probeer als eerste te eindigen!

 

Uniek van deze Media puzzel is dat u met uw eigen video’s en afbeeldingen kunt spelen.

Home          Software          Hardware              Contact

creative touch media

f

Kurt Poelmans

Jantjesblok 17

2290 Vorselaar

0497/45 39 75

info@finger-prints.be