Omnitapps Digitale Receptie

Met de Digitale Receptie krijgt u gemakkelijk verbinding met een persoon van een bedrijf of in een gebouw.

De applicatie maakt gebruik van een eenvoudig te gebruiken lijst van personen, namen, bedrijven, afdelingen en functiebenamingen aan te passen en te configureren. Zo kunnen bezoekers snel zoeken met de zoekfunctie op basis van personen, namen, bedrijven, afdelingen of functiebenamingen. Verder is er reclameruimte beschikbaar en kan er met een speciale receptie belknop contact worden opgenomen met een persoon voor meer informatie. De contacten zijn gegroepeerd per afdeling en gesorteerd op naam. De applicatie kan in elke gewenste taal worden weergegeven, omdat u alle teksten kunt gebruiken en aanpassen. De Digitale Receptie is eenvoudig te bedienen en toegankelijk voor al uw klanten.

 

De kiosk is voorzien van een telefoonhoorn. Op die manier kunnen beide partijen het gesprek horen, zonder verstoring van geluiden uit de omgeving. De verbinding loopt via een VoIP-verbinding, die kan worden geconfigureerd in de toepassing. De applicatie kan werken met elke VoIP-service provider via een intern of extern netwerk.

 

Omnitapps Digitale Receptie is een speciale oplossingen die alléén kan worden gekocht bij Omnivision of via een officiële zoals finger/prints, omdat degene die de configuratie voor deze applicatie maakt een speciale training nodig heeft om de configuratie in te richten.

Home          Software          Hardware              Contact

creative touch media

f

Kurt Poelmans

Jantjesblok 17

2290 Vorselaar

0497/45 39 75

info@finger-prints.be