Omnitapps Selector

Gebruik Omnitapps Selector om uw eigen professionele selector te maken voor het genereren van business.

 

Op basis van jarenlange ervaring op het gebied van het ontwikkelen van op maat gemaakte selector software voor diverse klanten, zijn we blij om u de Omnitapps Selector applicatie te presenteren. Deze doe-het-zelf software voor een aantrekkelijke prijs biedt u een professioneel selector.

 

Het is belangrijk om uw bezoekers op een gemakkelijke en gebruikersvriendelijke manier te laten zoeken naar de juiste producten en/of diensten. Dat is een van de redenen waarom u uw producten en/of diensten kunt visualiseren aan de linkerkant van het scherm, zodat de gebruiker onmiddellijk ziet of het het gewenste product is om daarna met een veeg of tik op het scherm meer informatie te krijgen. Of ze kunnen een selectie maken via de selectiecriteria aan de rechterkant van het scherm. De producten die niet voldoen aan de selectiecriteria verdwijnen en alléén de producten die wel passen bij hun behoeften blijven op het scherm staan.

 

De Omnitapps Selector is voorzien van diverse functies om informatie van het assortiment te delen met gebruikers. Op de productpagina verschijnt informatie zoals bijvoorbeeld foto’s, beschrijvingen en technische details. PDF-bestanden kunnen worden aangevraagd en wanneer een formulier wordt ingevuld met het schermtoetsenbord verstuurt de Selector deze onmiddellijk en u kunt bijhouden wie iets heeft opgevraagd. U kunt zelfs zien of de verzonden download link wordt geactiveerd.

 

Nog beter, als uw gasten de QR-code scannen op de product detail pagina met hun smartphone, dan kunnen ze direct bij uw webshop bestellen!

 

!  Gemakkelijk zelf configuraties maken

!  Deel productinformatie met uw klanten op een snelle, visuele en gemakkelijke manier

!  Maak een verbinding met uw webshop om online verkoop te genereren

!  Applicatie voor producten, diensten, opleidingen, etc

Home          Software          Hardware              Contact

creative touch media

f

Kurt Poelmans

Jantjesblok 17

2290 Vorselaar

0497/45 39 75

info@finger-prints.be