Shaun het Schaap

Het Shaun het Schaap Media Puzzel pakket geeft u een breed scala aan mogelijkheden en bestaat uit 10 video’s en 10 afbeeldingen. Puzzels zijn met puzzelstukjes en vierkante stukjes. Kies zelf het aantal puzzelstukjes waarmee u wilt spelen, puzzel de afbeelding of video. Het spel is ook te spelen met meerdere personen en in “battle” modus.

 

In solo modus kunt u proberen om te gaan voor de snelste tijd. Of gewoon ontspannen puzzels maken zonder dat de tijd er toe doet. Of lachen na het beëindigen van een van de komische video’s of afbeeldingpuzzels die al beschikbaar zijn. In de multi-player modus kunt u samen spelen op één scherm en elke speler kan een eigen favoriete puzzel en moeilijkheidsgraad kiezen en vervolgens samen spelen. In de battle modus moeten beide spelers het eens worden over de puzzel, daarna kan de strijd beginnen. En dan is de tijd op… Probeer als eerste te eindigen!

 

De aanbevolen resolutie is 1600 x 900 of 1920 × 768 pixels als u media wilt afspelen in de battle modus op uw (draagbare) all-in-one, Ultra boek of convertible.

Home          Software          Hardware              Contact

creative touch media

f

Kurt Poelmans

Jantjesblok 17

2290 Vorselaar

0497/45 39 75

info@finger-prints.be